Julklappsshopping

Sitter i skolan på grafisk kommunikation-lektionen. Jag tjatar på Malin att hon ska uppdatera sin blogg och kommer på att då kanske jag själv också ska uppdatera.

I eftermiddag ska jag åka till Marieberg men mina kära vänner Emma och Emelie och handla julklappar och äta någon god mat. Det ska bli mysigt! ♥
Ha det bäst!

Motivation

Jag har tänkt på en sak. Jag har väldigt svårt att finna motivation. Motivation till att plugga, motivation till att städa, motivation till att träna. Motivation överhuvudtaget. Att det ska vara så svårt att hitta den. Men om jag hittar den då jäklar är det fart på mig. För om jag till exempel känner motivation för att städa, ja då städar jag så det bara yr omkring mig.

Hur finner ni motivation?

Första advent

Då var det första advent igen då. Jisses, det känns som att det var igår som det var jul sist. Tiden går så otroligt fort. Jag har julpyntat i mitt rum och tagit fram adventsljustakarna i resten av huset idag! Jag älskar att pyssla såhär inför jul. Jag och mina älskade vänner Emma och Emelie ska ha en julmyskväll snart med massa bak, glöggdrickande och skitsnack! Åh vad jag längtar. På onsdag ska vi åka och handla julklappar så då blir det julmys på annat sätt.
Jul- Min absoluta favorithögtid!

Jag älskar cola, så därför passar den här bilden så otroligt bra!






Bilder är tagna från weheartit.com
Jag hoppas jag får kameran som jag önskat mig i julklapp så slipper jag sno bilder från weheartit hela tiden..
Den här låten är så fin!

Var är snön?

Nu är vi snart i slutet på november och det har fortfarande inte kommit någon snö!? Det är ju lite konstigt. När kommer den? Jag vill faktiskt ha snö nu. Jag gillar inte det här mellantinget. Typ grått och regnigt. Nej, jag vill ha vitt och typiskt vinter. Snart är det jul också. Jippi! Jag älskar julen. Men för att julen ska bli fullbordad så måste det vara snö.

Så snälla snön, kan du komma snart?



Bilderna är tagna från Weheartit.se

Breaking dawn

I Onsdags blev jag bjuden på bio av min kära vän Linni. Premiären av Breaking dawn såg vi. Underbar film, absolut den bästa av alla twilightfilmer. Som vanligt så blir jag lite smått kär i Edward.. Han är ju så snygg! Och man önskar alltid att man kunde få vara lika kära som Bella och Edward är i filmerna. Men som alltid så måste jag intala mig själv att det ÄR en film. Ingenting annat. Ett regisserat drama. Jaja.
Sjukt snygg är han i allafall och det är minsann inget regisserat. Det är äkta!
Robert Pattinson!

Weheartit.com

Jag har hittat en otroligt bra hemsida där det finns superfina bilder. Därifrån kommer jag säkert att låna bilder när jag känner för att ha fina bilder på bloggen (eftersom jag själv inte har någon kamera, ÄN!). Jag kommer naurligtvis att skriva och länka att bilderna är därifrån.
Weheartit.com

Trist

Åh vad tråkigt det känns att jag är så dålig på att blogga. Det känns som att enbart tråkiga textinlägg inte räcker för att göra en blogg intressant. Min kamera dog för några veckor sedan vilket gör att jag inte kan fota min vardag. Mobilbilder på bloggen är tråkigt tycker jag. Visst, någon gång ibland är det ju okej. Nej, vet ni vad? Jag ska önska mig en enkel kompaktkamera i julklapp. Det kanske inte blir världens bästa bilder men det blir allafall bättre bilder än en mobil.
Ja, så tänker jag göra. Nu ska jag sova. Godnatt!

November

Jaha då har vi gått in i november månad då. Ganska mysigt med lite mörker trots att man blir otroligt trött och seg av det. Nu är snart 2011 över och 2012 är på intåg. Det känns ganska konstigt. Tror ni världen går under 2012? Jag har lite svårt att tro på det faktiskt. Men man vet ju aldrig. Om det nu skulle vara så så dör ju alla i allafall. Ingen kommer hinna känna någonting. Det är ju ingen idé att gå runt och grubbla på det hela tiden. Nej, lev ditt liv här och nu!
Hoppas ni får en fortsatt mysig onsdag! Nu ska jag kolla på film.

RSS 2.0