Lite irriterad

Jag måste bara få skriva av mig lite. Att bara gå efter utseendet är enligt mig ganska ytligt. det ser inte bra och det låter inte bra när någon hela tiden enbart fokuserar på utseendet. Alla människor är vackra på sitt egna vis. Ordet "ful" finns egentligen inte för det är ju det att alla människor inte passar varandra helt enkelt. Bara för att jag tycker en kille är "ful" så betyder det inte att han är ful utan att han inte passar mig men bara för det så går jag inte runt och kommenterar det hela tiden. Han kanske är perfekt för någon annan.
Jag tycker absolut att "utsidan ger insidan en chans" stämmer!
Vårdar man sitt yttre så är det klart man blir mer intressant men för det betyder det inte att man är mer eller mindre värd!
Nu har jag fått mitt sagt!
Så mitt tips är: Gå inte bara efter utsidan, det blir för ytligt då!

Praktik

Nu är lovet över och tiden går ju verkligen skrämmande fort. Ikväll bär det av mot Frövi med Christoffer för att ha myskväll och sova hos Jonna. Det var riktigt längesen så det är väl på tiden. Imorgon börjar den tre veckor långa praktikperioden också. Men inte mig emot! Snarare tvärtom, det ska bli riktigt skönt :) eftersom vi får bestämma tider lite som vi själva vill. I fredags fyllde min pappa femtio så då var det fest här hemma. Kul faktiskt!

Jag känner att jag har lite svårt att blogga då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Så jag frågar er! Vad vill ni läsa om? Ge gärna massa förslag!

Ointressant inlägg

Det blir lite svårt att göra intressanta inlägg här på bloggen när man inte gör något på dagarna. Jag menar att jag inte har så mycket att berätta om. Just nu är Christoffer här och vi lyssnar på musik och tar det bara lugnt. Rätt skönt faktiskt!
Imorgon ska jag städa här hemma för på fredag ska vi ha fest för min kära pappa som fyller femtio. Men klockan fyra då ska ska jag göra nåt jag verkligen inte tycker om. Jag ska ta spruta. Den andra av tre sprutor i HPV-vaccinationen. Alltså vaccinationen mot livmoderhalscancer. Jag har ju redan tagit den första sprutan och den gjorde ont. Så jag vet ju vad jag har att vänta mig :( Usch!
Det skulle ju egentligen blivit en utgång i helgen men eftersom pappa fyller så får jag skjuta på det till nästa helg istället. Det passar i och för sig bättre för då har jag fått pengar.
Hare göttans!

Fan vad jag tycker om dig!

Helgen

Den här helgen har varit en riktig myshelg. Jag har bara tagit det lugnt och umgåtts med dem jag tycker allra mest om! I fredags var vi ju på bio. En gång i Phuket såg vi och den var hur rolig som helst. Låg nästan dubbelvikt av skratt ibland. Efter bion åkte vi runt på stan till cirka halv fyra på morgonen. Låter kanske inte så jätteroligt men det var det. Det är ju alltid roligt när man umgås med trevliga människor.
Nu har vi lov också. Så underbart skönt! ♥ Under den här veckan ska jag bara ta det lugnt och göra saker jag verkligen vill göra. Sen efter lovet har vi tre veckor praktik och på den praktikplatsen jag är på är det ganska slappt.
Trailer på "En gång i Phuket"

Balklänning

Det känns som att det är dags att börja kika på klänning till balen som är den 18 maj. Min mamma har en kompis som är sömmerska som är otroligt duktig. Så hon ska sy min balklänning precis som jag vill ha den! Det är många som inte ska på balen men det struntar jag i. Det är liksom once-in-a-life-time. Hur många gånger kommer man få chans att gå på bal igen?
Jag är väldigt sugen på chiffongklänning, dem är så grymt fina!
Så det lutar åt att det blir en liknande den här!
Såååå fin! ♥

Nu jäklar

Nu är min blogg fixad. Äntligen! Tack bästa Christoffer och Johanna ♥
Ikväll blir det bio. Jag tror vi ska se en gång i Phuket. Det blir myyys! Jag älskar att gå på bio, man blir så lugn!

Världens bästa resa!

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från Egypten. Bilderna är tagna med min mobil så ni får ursäkta kvalitén! Jag ska ladda upp bilder från Christoffers kamera sen också.
Det får nog räcka sålänge :)
Jag ska defenitivt åka tillbaka till Sharm el Sheikh, Egypten någon gång. Underbart fint!

Svårt

Det här är mycket jobbigare och tuffare än vad jag hade trott att det skulle bli. Jag trodde från början att det var något som skulle gå över. Men tydligen inte! Det känns som att jag nyss gått igenom en sån här period och det känns smärtsamt att troligtvis få behöva gå igenom det igen.
Jag borde bara prata med någon men eftersom jag vet hur det gick sist jag gjorde det så vågar jag inte. Jag är rädd att förlora allt istället då. Jag hatar känslan av att "tävla" om något man aldrig kan få. Allt det här är egentligen som att ge ett barn en leksak i 10 sekunder för att sedan ta ifrån den. Men jag antar att jag måste nöja mig med det här. Det här eller inget!

Jag önskar bara att det kunde funka. Att det kunde bli som jag vill.


Det blev ett litet skriva-av-sig-inlägg det här. Ni får ursäkta att det kanske är lite otydligt och konstigt men tanken med det är inte att ni ska förstå. Det är bara för att jag ska få skriva av mig och skriva vad jag känner och då blir det inte alltid så tydligt..

Blonda slingor?

Jag är så himla sugen på att färga håret. Jag är nog mest inne på att bleka ljusa slingor men jag är lite osäker på hur det skulle bli om jag gör det. Risken finns ju, eftersom jag har lite rött i håret, att det blir oranget. Det är ju inte så snyggt kanske.
Som tur är har jag ju min fina vän Emelie som går tredje året på frisör som är superduktig när det gäller färga och sånt! Så det lutar ju absolut åt att hon kommer få göra det. Sen om jag gör det hos henne nere i salongen i skolan eller om hon ska göra det hemma vet jag inte än.
Något  sånt här skulle jag kunna tänka mig! Någonting mittemellan kanske.
Jag har faktiskt en gång haft blonda slingor! Men det förstörde jag genom att blondera hela håret vitt typ. Fruktansvärt dumt! Det var ju så fint...
Jag har varit brunett i ett och ett halvt år nu och det börjar bli rätt tråkigt nu. Vill ha en förändring känner jag!

Tillfälligt

Nu har Christoffer fixat min blogg lite tillfälligt eftersom designen var katastrof förut. Tack bästa!
Men imorgon fixar han en annan header med bilder på mig istället. Det blir nog bra!

Onsdag

Ja jag vet att bloggen skulle ha varit fixad nu men så blev det inte riktigt eftersom jag inte har några bra och fina bilder på mig själv som man kan använda till en header. Imorgon så har Christoffer bokat en fotostudio som vi har tillgång till här i skolan. Så då blir det att ta massa bilder som jag kan använda till headern. Det blir nog perfekt!
Just nu har vi en ganska ordentligt lång lunchrast, två timmar ungefär! Så jag och fyra snyggingar sitter och jobbar lite i skolans datorsal. Vi ska om cirka en och en halv timme fika för att fira våran mentors pension.

Söndag

Jag tänkte slänga in ett litet blogginlägg såhär på söndagskvällen. I onsdags kom vi hem från en vecka i Egypten. Helt u.n.d.e.r.b.a.r.t var det! Fint väder och massa solande. Tänkte lägga upp lite bilder någon dag. Imorgon ska Christoffer fixa till min blogg. Det rosa ska bort (inte allt men mycket) och han ska göra en finare, lite seriösare header.

Nu ska jag kolla lite på tv och bara mysa! Nu kör vi sista veckan i skolan sen är det sportlov en vecka och sedan tre veckor praktik. Riktigt skönt!

RSS 2.0