Kreta 2011

Nu kommer lite bilder från våran Kreta-semester! Vi var till Hersonissos, en väldigt fin lite mindre stad. Det var såå skönt att komma bort från allt i en vecka. Dock regnade det i en och en halv dag. Men det är sånt man får leva med. Man får tänka på att det faktiskt är lite höst nere på Kreta också. Men när det väl var fint och soligt så var det som en riktigt bra svensk sommardag. Otroligt skönt!
En del av bilderna kan vara lite dåliga. Men det får gå ändå. Bättre än inget!
Här är en av två pooler som fanns vid hotellet.
Så himla mysigt! Det ser så typiskt grekiskt ut.
Haha. Man kan ju undra om vi är systrar. (det är jag till vänster) bilden ovan!
En härlig dag vid poolen!
Det får räcka sålänge. Det här var bilder från min pappas kamera så det kommer troligtvis bilder från min egna sen också!

Många tankar

Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax sova. Jag har varit så fruktansvärt trött dem senaste dagarna så därför lägger jag mig överdrivet tidigt idag för att få känna mig utvilad för en gång skull. Det känns som att det är många tankar som snurrar i huvudet just nu. Både bra och dåliga! Det har varit en ganska så händelserik vecka så det kanske inte är så konstigt. Jag hoppas allafall att jag så småningom får alla dessa snurriga tankar i styr. Godnatt raringar!

Glad

Jag känner mig lite smått lycklig igen. Det har varit en tung sak som har legat och tryckt på mina axlar ända sen i juni i somras. Men häromdagen fick det en lösning. Det känns som att allt är utrett nu och även om det kanske kommer att vara lite jobbigt ett tag framöver så är det definitivt värt det! Jag trodde aldrig att jag ens skulle få möjlighet att prata med dig igen. Du är en otroligt fin och nära vän till mig och det sista jag ville var att tappa kontakten med dig. Jag hoppas att vi alltid kommer att ha kontakt. För du betyder!

Snart lov

Nu är det snart höstlov. Det sitter verkligen på sin plats kan jag säga. Fy vad skoltrött jag är..
Sen efter lovet har jag tre veckors praktik. Vi ska troligtvis jobba med layouter till bokmässan här i Örebro. Det ska bli spännande och definitivt en utmaning! På höstlovet ska jag bara sova länge på mornarna och vara med dem jag älskar!
Ha det bäst!

Rosa bandet

Idag ska jag köpa ett rosa bandet-band. I år är det Per Holknekt och Lena Philipsson som har designat bandet. Det finns hela 6 olika mönster. Deras tanke med "utformningen" är att bandet ska likna en omfamning.Det minsta man kan göra är ju att visa sitt stöd. Så för att visa mitt stöd ska jag köpa ett. Gör det ni också!
Jag tycker dem är väldigt fina faktiskt!

Trixar och fixar

Jag håller på och ändrar designen på bloggen lite igen. Inte för att jag tycker att det är speciellt kul utan för att lära mig. Jag skulle vilja bli riktigt bra på att göra bloggdesign. En av mina favoriter när det gäller bloggdesign är Linda Blom. Hon gör så otroligt fina designer. Hon har även gjort Janni Crannings bloggdesign. Men just nu har jag inte tid att fixa längre så den får se ut såhär ett tag.
Här är deras bloggar:
Linda
Janni
Linda tävlar förövrigt ut en bloggdesign just nu!

Så sugen

Fy vad jag vill ha en systemkamera. Jag läser massa bloggar som har så otroligt fina bilder. Jag vill också kunna ta fina bilder med en bra kamera. Men är man en fattig student så är man. Får väl helt enkelt önska mig i julklapp om jag verkligen vill ha.
Canon eos 1000d är jag sugen på!
Hoppas att jag någon gång får råd med en kamera.

Hemma

Vi landade med flyget från kreta på Arlanda cirka klockan 8 igårkväll. Påvägen hem får vi en punktering på bilen och det dröjer ganska lång tid innan vi kommer hem. Men nu är vi hemma iallafall! Så himla skönt. Jag kommer att lägga upp mer bilder och sånt senare.

Påväg mot Stockholm!

2011-10-05_08_46 (MMS)

Påväg mot Stockholm!


Snart så!

Imorgon åker vi till Stockholm med skolan och på torsdag far vi till Kreta i en vecka. Det ska bli så himmelskt skönt! Jag har gjort en packlista i detalj och ska snart åka hem från skolan för att tvätta alla kläder som jag ska ha med mig. Eftersom vi ska till Stockholm imorgon så kommer vi hem runt  åtta på kvällen och då vill jag gärna ha det mesta av packningen klart för tre på natten så åker vi mot Arlanda. Gud så kul det ska bli!
Bilder från hotellet på Hersonissos!

Just nu

Jag sitter och jobbar på grafisk kommunikation-lektionen. Vi ska alldeles strax lyssna på någon kille som gick på den här skolan för 14 år sen. Känns väl lite sådär att sitta och lyssna på någon som pratar i en timme. Men vem vet!? Det kanske är jätteintressant. Vi får hoppas det!

Äntligen

Nu är jag äntligen klar med min blogg! Headern får se ut sådär nu.. den får duga helt enkelt för fy vad det har krånglat.
Den här bloggen kommer bli lite som ett bollplank för mig och jag hoppas att några stycken kommer läsa den iallafall!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0